Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стан роботи зі зверненнями громадян Головного управління ДПС в Одеській області за січень - червень 2021 року

, опубліковано 07 липня 2021 о 10:08

З  січня   по  червень 2021 року до ГУ ДПС в Одеській області надійшло 195 письмових звернень громадян, з них 193 заяви (99,0%), 1 скарга (0,5%),  1 пропозиція (0,5%).

Порушення термінів під час надання відповідей громадянам не зафіксовано.

 Основні питання, які порушувалися громадянами стосувалися контрольно-перевірочної роботи (85 звернень), інформування про ухилення від сплати податків (33 звернень), реєстраційних номерів облікових карток платників податків                            (14 звернень), роз’яснень з питань загальнодержавних податків (12), податку на майно (12 звернень), єдиного соціального внеску (3 звернення).

За результатами розгляду 1 скарги, яка стосувалась незадовільного розгляду посадовими особами повідомлення заявника про факти незаконної реалізації підакцизних товарів було надано вичерпну відповідь у термін згідно чинного законодавства. Листом Головного управління ДПС в Одеській області  від 03.03.2021 №178/Є/15-32-09-03-08 надано вичерпну відповідь щодо вжитих посадовими особами контрольно-перевірочних  заходів.

 Протягом зазначеного періоду до Головного управління ДПС в Одеській області  надійшло 9 колективних звернень, 2 неодноразових, 2 дублетних .

 Жінки, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Соціалістичної Праці, Герої Радянського Союзу та Герої України  із зверненнями громадян не звертались.

 Всі звернення було розглянуто та вчасно надано відповіді.

  Протягом І півріччя 2021 року особистий прийом громадян посадовими особами Головного управління ДПС в Одеській області не  здійснювався внаслідок вжиття карантинних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.