Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аналітична довідка про роботу ГУ ДПС в Одеській області зі зверненнями громадян за січень - березень 2020 року

, опубліковано 06 квітня 2020 о 15:38

За січень  - березень 2020 року до ГУ ДПС в Одеській області надійшло 213 письмових звернень громадян. Основні питання, які порушувалися громадянами стосувалися інформування про ухилення від сплати податків (177 звернень), контрольно-перевірочної роботи (15 звернень), місцеві податки (3), єдиний соціальний внесок (3), тощо.

Протягом зазначеного періоду до ГУ ДПС в Одеській області повторних, неодноразових та дублетних колективних  звернень громадян не надходило. Колективних  звернень громадян протягом  вказаного періоду надішло – 4. Порушення термінів під час надання відповідей громадянам не зафіксовано. Всі звернення було розглянуто та вчасно надано відповіді.

Особистий прийом громадян посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області здійснюється відповідно до затверджених графіків. Постійно здійснюється інформування населення через мережу Інтернет щодо  графіків прийому громадян керівництвом та посадовими особами ГУ ДПС в Одеській та  його територіальниx органів шляхом розміщення відповідних графіків на субсайті ГУ ДПС в Одеській області та на стендах у ЦОП.

За січень - березень 2020 року проведено за зверненнями громадян 19 прийомів.

Начальником ГУ ДПС в Одеській області  проведено 1 прийом, заступниками начальника ГУ ДПС в Одеській області  проведено 10 прийомів,  іншими посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області 8 прийоми.

Основні питання, які порушувалися громадянами на особистих прийомах: податкова звітність (10), питання щодо єдиного соціального внеску (4), питання фінансового забезпечення (в. т.ч. колишніх працівників)  (2).