Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аналітична довідка про роботу ГУ ДПС в Одеській області зі зверненнями громадян з 27 серпня по 27 грудня 2019 року.

, опубліковано 09 січня 2020 о 16:37

З 27 серпня по 27 грудня 2019 року до ГУ ДПС в Одеській області надійшло 321 письмове звернення громадян.

Порушення термінів під час надання відповідей громадянам не зафіксовано.

Основні питання, які порушувалися громадянами стосувалися інформування про ухилення від сплати податків (262 звернення), надання роз’яснень з загальнодержавних податків (30),  контрольно - перевірочної роботи ( 9 звернень), реєстраційних номерів облікових карток (5).

За вказаний період 2019 року до ГУ ДПС в Одеській області  скарг громадян не надходило.

Протягом зазначеного періоду до ГУ ДПС в Одеській області повторних, неодноразових, дублетних та колективних  звернень громадян не надходило.

Жінки, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Соціалістичної Праці, Герої Радянського Союзу та Герої України  із зверненнями громадян не звертались.

Всі звернення було розглянуто та вчасно надано відповіді .

Особистий прийом громадян посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області здійснюється відповідно до затверджених графіків. Постійно здійснюється інформування населення через мережу Інтернет щодо  графіків прийому громадян керівництвом та посадовими особами ГУ ДПС в Одеській та  його територіальниx органів шляхом розміщення відповідних графіків на субсайті ГУ ДПС в Одеській області та на стендах у ЦОП.

З  27 серпня   по  27 грудня 2019 року проведено за зверненнями громадян  97 прийомів.

Першим  заступником  начальника ГУ ДПС в Одеській області,  заступниками начальника ГУ ДПС в Одеській області  проведено  58 прийомів,  іншими посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області 4 прийоми, начальниками державної податкової інспекції 35 прийомів.

Основні питання, які порушувалися громадянами на особистих прийомах: податкова звітність (56), загальнодержавні податки (11), контрольно – перевірочна робота (10),   питання щодо єдиного соціального внеску (14).

 Протягом 2019 року громадяни з колективними, повторними та неодноразовими зверненнями на особистий прийом не звертались.

З  27 серпня   по  27 грудня 2019 року громадяни зі скаргами на особистий прийом не звертались.

Інформація щодо результатів роботи ГУ ДПС в Одеській області із зверненнями громадян регулярно оприлюднюється у  засобах масової інформації, на сайтах місцевих органів влади, суб-сайті ГУ ДПС в Одеській області.