Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! Обмежено відвідування Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області

, опубліковано 04 вересня 2020 о 13:22

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що за підсумками засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі - Комісія) від 26.08.2020 року винесено рішення, яким з 31.08.2020 міста Біляївка та Ізмаїл Одеської області через значне поширення COVID-19 віднесено до категорії регіонів з червоним рівнем епідеміологічної небезпеки.

На позачерговому засіданні Комісії, яке відбулося 03.09.2020 року, затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної безпеки поширення  COVID-19.

Так, починаючи з 07.09.2020 року червоний рівень безпеки встановлено й в  Болградському районі Одеської області. 

Нагадуємо, що 3 Центри обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеські області (далі - ЦОП) переведено в режим роботи без безпосереднього відвідування їх платниками (ЦОП Іванівської ДПІ Южненського управління, ЦОП Ізмаїльської ДПІ Ізмаїльського управління та ЦОП Біляївської ДПІ Чорноморського управління).

Обслуговування в цих ЦОП здійснюється наступним чином: вхідна кореспонденція приймається через скриньки для прийому вхідної кореспонденції при вході до ЦОП, видача результатів адміністративних послуг - поштою або за крайньої необхідності платника податків - за попереднім записом про час відвідування за телефонами ЦОП.

З номерами телефонів ЦОП для консультацій та попереднього запису можна ознайомитися за посиланням.

З метою недопущення поширення захворюваності серед фахівців, які задіяні в обслуговуванні платників податків та, відповідно, і платників податків,  керівництвом Головного управління ДПС в Одеській області прийнято рішення щодо обмеження відвідування платниками податків ЦОП до стабілізації ситуації розповсюдження COVID-19.

Тобто, обслуговування в ЦОП здійснюється наступним чином: на 1 працівника – 1 відвідувач, вхідна кореспонденція приймається через скриньки для прийому вхідної кореспонденції при вході до ЦОП, видача результатів адміністративних послуг - поштою або за крайньої необхідності платника податків - за попереднім записом про час відвідування за телефонами ЦОП.

Громадяни без засобів індивідуального захисту (масок) у приміщення ЦОП Одещини, не допускаються.