Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одеські платники сплатили до бюджетів 7,9 млрд грн ПДФО

, опубліковано 04 вересня 2020 о 09:19

Протягом січня – серпня поточного року платники податків Одеської області сплатили до бюджетів усіх рівнів 7,9 млрд грн податку на доходи фізичних осіб, що складає майже 46 відсотків у загальній структурі податкових сплат зведеного бюджету. Так, сплата податку на доходи фізичних осіб за 8 місяців 2020 року перевищила рівень минулого року на 4,6 відстоки або на 0,3 млрд гривень.

Зокрема, до державного бюджету сплачено 2,4 млрд грн, що на 103,5 млн грн або на 4,4 відсотки більше ніж у січні – серпні 2019 року, а до місцевих бюджетів сплачено 5,5 млрд грн, що на 244,8 млн грн або 4,7 відсотків перевищує показники попереднього року.

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу роботодавців Одещини на необхідність дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення співробітників, своєчасної виплати заробітної плати на рівні не менше встановленого законодавством, а також недопущення її виплати у  “конвертах”. Адже  податок на доходи фізичних осіб є основним бюджетоутворюючим податком.