Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС - це зручно, швидко, безпечно та надійно!

, опубліковано 13 липня 2021 о 08:50

Приморська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області інформує платників податків про переваги дистанційної комунікацій з органами державної податкової служби.

Так, наразі функціонує та постійно вдосконалюється сервіс ДПС Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua), за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС та платників податків у режимі реального часу.

Вхід до особистого кабінету здійснюється платником при наявності кваліфікованого електронного підпису (КЕП), який можна отримати у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг (КНЕДП), у тому числі звернувшись до Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби.

В м. Одеса записатися на прийом для створення безкоштовного електронного цифрового підпису у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг можна за адресами:

м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 15 кабінет № 201, телефон (048) 705-61-74;

м. Одеса, вул. Стовпова, буд. 17-Б (Центр обслуговування платників Малиновської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області, телефон (096) 155-87-83.

Скориставшись сервісом Електронний кабінет, платник податків може, зокрема, направити податкову звітність, в режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, відомостей про суми отриманих доходів та утриманих податків тощо.