Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам Захарівської ДПІ про сервіси ДПС

, опубліковано 04 червня 2021 о 13:09

Захарівська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області інформує, що   звітування в електронному вигляді суттєво полегшує процес подання звітності.

Подання податкової звітності в електронному вигляді має багато суттєвих переваг для представників бізнесу. Звітність, сформовану за допомогою спеціальних програм, можна передати через мережу Інтернет до податкової всього за декілька хвилин.

Таким чином, платники економлять свій час, кошти на придбання бланків звітних документів, отримують гарантію автоматичної перевірки підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та оновлення версій форматів документів, які є підставою для нарахування і сплати податків.

З актуальними питаннями подання звітності в електронному вигляді можна ознайомитися на вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/.

В Захарівській ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області також нагадують, що платники податків можуть скористатися сервісом Електронний кабінет, вхід до якого здійснюється за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua.   

За допомогою сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності тощо.

З відеоуроками, які детально роз’яснюють питання щодо листування з ДПС, оформлення запиту для отримання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків тощо, платники податків мають змогу ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/.