Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Чорноморського управління за вісім місяців сплатили до бюджетів усіх рівнів понад 2,8 млрд гривень

, опубліковано 09 вересня 2020 о 11:28

Протягом січня-серпня 2020 року платниками Чорноморського управління Головного управління ДПС в Одеській області до зведеного бюджету сплачено  понад 2,8 млрд грн, що на 88 млн грн більше ніж у січні-серпні 2019 року. 

З них, до державного бюджету сплачено майже 1,2 млрд гривень. Це на 66 млн грн більше сплати відповідного періоду минулого року.

Найбільшу питому вагу в структурі сплати до державного бюджету займає податок на додану вартість - 46 відсотків. За вісім місяців поточного року до бюджету сплачено понад 551 млн грн податку на додану вартість. Також, до державного бюджету сплачено більш як 300 млн грн податку на доходи фізичних осіб, майже 133 млн грн акцизного податку, 116 млн грн податку на прибуток та 75 млн грн військового збору.

До місцевих бюджетів, за відповідний період, сплачено 1,6 млрд грн. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року сплата зросла на 21 млн гривень.

В структурі місцевих бюджетів платниками сплачено майже 899 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 352 млн грн земельного податку, 213 млн грн. єдиного податку (у тому числі 157 млн грн фізичними особами – підприємцями).

Крім того, протягом січня-серпня 2020 року суб’єктами господарювання території обслуговування Чорноморського управління Головного управління ДПС в Одеській області сплачено понад 1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Збільшення надходжень до бюджетів забезпечено, в першу чергу, за рахунок сумлінної сплати податків, партнерським взаємовідносинам з представниками бізнесу та злагодженій роботі всього колективу Чорноморського управління Головного управління ДПС в Одеській області.