Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У центрах обслуговування платників Ізмаїльського управління проходять тренінги

, опубліковано 25 лютого 2020 о 12:10

Основне завдання податкової служби України - якісне обслуговування платників. Для надання адміністративних послуг працюють Центри обслуговування платників.

У разі необхідності громадяни можуть отримати безкоштовні консультації та практичну допомогу у центрах обслуговування платників Ізмаїльського управління Головного управління ДПС в Одеській області за адресами: м. Ізмаїл, вул.Кишинівська, 3; м.Болград вул.Болградських, ополченців, буд. 24; м. Арциз, вул. Інтернаціональна, 8; смт. Сарата, вул. Чкалова, 23.

В Центрах обслуговування для платників Ізмаїльського управління Головного управління ДПС в Одеській області регулярно проводяться семінари-тренінги. Кваліфіковані фахівці допомогають присутнім скористатися сервісом «Електронний кабінет» подати податкову звітність, а також інформують про інші можливості цього сервісу, надаються необхідні консультації.

Використовуючи сервіс податкової служби «Електронний кабінет» можна дізнатися стан розрахунків з бюджетом за всіма податковими платежами та відрахуваннями до Пенсійного фонду.

Для поліпшення сервісного обслуговування платників діє сервіс «Електронна черга». Основним призначенням терміналу є самостійна реєстрація клієнтів, вибір необхідної послуги відвідувачем на сенсорному екрані з наступною роздруківкою чека реєстрації.

Інформаційне табло призначене для відображення стану черги, світлового і звукового оповіщення клієнта про його виклик, відображення рекламного матеріалу, поточного часу, а також іншої інформації у вигляді «біжучого рядка».

В ЦОП за адресою: м. Ізмаїл, вул.Кишинівська,3, є можливість безкоштовно отримати ключі цифрового підпису, там же фахівці Центру нададуть методичну допомогу щодо застосування цих ключів.