Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Всеукраїнський тиждень права: у Північному управлінні відбувся семінар для платників податків

опубліковано 13 грудня 2019 о 13:44

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, Північним управлінням у м.Одесі Головного управління ДПС в Одеській області проведено низку заходів.

Серед них, зокрема, семінар для платників податків на якому учасники обговорили значення правової освіти у розбудові України як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону і прав людини.

Під час заходу, заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Північного управління у м. Одесі Головного управління ДПС в Одеській області Ірина Пустова проінформувала про права платників податків, передбачені нормами статті 17 Податкового кодексу України.

Особлива увага була приділена питанням реалізації права громадян на звернення до органів державної податкової служби та оскарження платниками податків рішення контролюючих органів в адміністративному або судовому порядку.

Крім того, на семінарі відвідувачі отримали детальні роз’яснення щодо права платника податку на податкову знижку за навчання дитини, підстави для її нарахування, переліку витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування тощо.