Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Школярі завітали на «День відкритих дверей» до Ізмаїльської податкової інспекції

опубліковано 13 грудня 2019 о 16:40

В рамках Всеукраїнського тижня права працівники Ізмаїльської ДПІ Ізмаїльського управління Головного управління ДПС в Одеській області провели «День відкритих дверей» для школярів міста.

Начальник Ізмаїльського управління Головного управління ДПС в Одеській області Лілія Фотка проінформувала  учнів про основні напрями роботи  податкової служби, права та обов’язки платників податків. Також юним відвідувачам провели екскурсію Центром обслуговування платників Ізмаїльської ДПІ Ізмаїльського управління Головного управління ДПС в Одеській області. Діти  ознайомились з послугами, які надаються під час обслуговування суб’єктів господарювання та громадян. Школярам цікаво було почути про запровадження електронних сервісів, адже молоде покоління розуміє, що онлайн сервіси – вимоги часу та бізнесу.

Зустріч проходила у формі діалогу. Молодь активно цікавилася особливостями діяльності податкової служби. Зокрема, які податки формують загальнодержавний і місцеві бюджети, скільки юридичних і фізичних осіб перебувають на обліку, а також питанням щодо умов працевлаштування в органах податкової служби.

Школярі мали змогу безпосередньо поспілкуватися з фахівцями, обмінятися враженнями.

На завершення заходу школярі та вчителі подякували за цікаву і змістовну зустріч, а податківці побажали гостям успіхів у навчанні.

Лілія Фотка зазначила, що такі зустрічі важливі як для новоствореної податкової служби, так і для молоді. Школярам це допоможе у виборі професії чи започаткуванні власної справи.