Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аналітична довідка про роботу зі зверненнями громадян ГУ ДПС в Одеській області

опубліковано 01 жовтня 2019 о 18:46

За період з 28.08.2019 року по 30.09.2019 року до ГУ ДПС в Одеській області та  його територіальниx органів  надійшло 50 письмових звернень громадян, з яких 50 заяв (100%), скарг та пропозицій не надходило.

Порушенням термінів під час надання відповідей громадянам не зафіксовано.

Основні питання, які порушувалися громадянами стосувалися інформування про ухилення від сплати податків (32 звернення), надання роз’яснень з загальнодержавних податків (10 звернень),  податку на майно (4 звернення), тощо.

Протягом вересня 2019 року до ГУ ДПС в Одеській області та  його територіальниx органів повторних, неодноразових та колективних звернень громадян не надходило.

Жінки, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Соціалістичної Праці, Герої Радянського Союзу та Герої України  із зверненнями громадян не звертались.

Всі звернення було розглянуто та вчасно надано відповіді .

Особистий прийом громадян посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області та  його територіальниx органів здійснюється відповідно до затверджених графіків. Постійно здійснюється інформування населення через мережу Інтернет щодо графіків прийому громадян керівництвом та посадовими особами ГУ ДПС в Одеській та  його територіальниx органів.

Протягом вересня 2019 року до ГУ ДПС в Одеській області та  його територіальниx органів проведено 23 прийоми громадян.

Заступником начальника ГУ ДПС в Одеській області проведено  20 прийомів, іншими посадовими особами ГУ ДПС в Одеській області 3 особистих прийоми.

Основні питання, які порушувалися громадянами на особистих прийомах:  податкова звітність  - 20 звернень,  питання фінансового забезпечення працівників – 2 звернення, податок на доходи – 1 звернення.