Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Одещини та експертна група регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена провели чергове засідання

, опубліковано 20 січня 2023 о 11:12

У рамках комунікаційної податкової платформи відбулася чергова зустріч представників Головного управління ДПС в Одеській області та експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена.

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов, заступник начальника відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС в Одеській області Денис Сухачов.

Учасники розглянули питання неприйняття таблиць/віднесення суб’єктів господарювання до переліків ризикових.

Податківці Одещини надали вичерпні роз’яснення з найбільш поширених питань та відзначили дієвість співпраці з експертною групою регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена у оперативному реагуванні на запити бізнесу, аналізу проблеми платників та прийманні відповідних рішень для їх вирішення.

Володимир Попов зауважив, що у разі виникнення питань, представники бізнесу мають можливість звернутися до податківців використовуючи регіональну комунікаційну платформу (od.ikc@tax.gov.ua) на яку можна надсилати звернення.