Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Одещини надає консультаційну підтримку з питань щодо застосування РРО та/або ПРРО

, опубліковано 24 січня 2022 о 16:15

Головним управлінням ДПС в Одеській області на постійній основі здійснюються заходи роз’яснювального характеру, направлені на обізнаність платників з питань застосування РРО та/або ПРРО шляхом проведення семінарів, зустрічей, сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія» тощо.

Крім того, платники податків мають можливість звернутися до фахівців підрозділів електронних сервісів, податкового аудиту та отримати вичерпні кваліфіковані відповіді на питання, які їх цікавлять.

З переліком працівників, відповідальних за зворотній зв'язок з фізичними особами – підприємцями щодо застосування РРО та/або ПРРО, а також обліку товарних запасів та номерами відповідних телефонів можна ознайомитися на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС за посиланням https://od.tax.gov.ua/anonsi-ark/28836.html.

Нагадуємо, що на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням http://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ розміщено банер «Програмні РРО», де опубліковані нормативно-правові акти, які регулюють відносини у сфері реєстрації та застосування РРО та/або ПРРО,  відеоуроки щодо реєстрації ПРРО та відеоінструкція щодо Порядку ведення обліку товарних запасів.

 

Корисні посилання:

- відеоуроки щодо реєстрації ПРРО та відеоінструкція щодо Порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців

- відеоуроки щодо формування електронної печатки для ПРРО;

- покрокові інструкції зі встановлення та налаштування ПРРО та фіскальний додаток;

покрокова відеоінструкція «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса»;

- щодо обов’язку програмування та відображення в чеках РРО/ПРРО кодів згідно з УКТ ЗЕД;

- контактні дані посадових осіб Головного управління ДПС в Одеській області, відповідальних за зворотній зв'язок серед ФОП щодо застосування РРО та обліку товарних запасів.