Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спартакіада серед податківців – підсумки фінального етапу

, опубліковано 02 жовтня 2021 о 16:45

01 та 02 жовтня 2021 року в місті Львові проведено фінальну частину Спартакіади працівників Державної податкової служби України 2021 року серед команд Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Тернопільської, Черкаської областей та міста Києва.

Кожен вид спортивних змагань видався цікавим, азартним, наповненим яскравими моментами та вражаючими емоціями.

Серед вболівальників панувала чудова атмосфера, котра неабияк допомагала нашим спортсменам налаштовуватись на перемогу.

В перший день змагань, у запеклій боротьбі за перемогу, в іграх з футболу, волейболу та настільного тенісу, одеська команда податківців змагалась з колегами Запорізької, Київської, Львівської та Тернопільської областей.

Вкрай напруженими та цікавими видалися півфінальні та фінальні змагання другого дня.

У загальному заліку фінального етапу Спартакіади працівників Державної податкової служби України 2021 року, збірна Одещини посіла 6 загальнокомандне місце, показавши гідний результат, проявили шалену витримку та палке бажання відстояти честь свого регіону (в змаганнях з: міні-футболу - 3 місце, волейболу - 10 місце, настільного тенісу серед чоловіків, так і серед жінок 8 місце).

Начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська та податківці регіону висловлюють слова подяки нашим колегам, котрі під час участі в Спартакіаді продемонстрували жагу до перемоги та справжній командний дух.

Вітаємо наших спортсменів та пишаємося вашою наполегливістю!

Нехай ваше життя буде сповнене вдалими стартами та переконливими перемогами!

Бажаємо вам нових звершень і наснаги, віримо в чергові ваші спортивні досягнення!

Щиро вітаємо колег Головного управління ДПС у м. Києві з перемогою в Спартакіаді! Ви показали чудову командну гру та були гідними суперниками!

Дякуємо Львову за гостинність.