Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС в Одеській області Юлії Шадевської з Днем Конституції України

, опубліковано 28 червня 2021 о 08:00

Шановні співвітчизники!

 

Щиро вітаю вас з нагоди державного свята - Дня Конституції України!

25 років тому відбулася історична подія: була прийнята Конституція Незалежної України, яка увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності нашої країни.

Найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність Основного закону держави — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Всі ми усвідомлюємо, що наш добробут, щасливе майбутнє наших дітей, право на свободу, світогляд та багатоманітність суспільного життя, гарантовані Конституцією, залежать від кожного з нас.

Нехай кожному вистачить витримки, мужності, сили духу і патріотизму для того, щоб розвивати нашу країну, зберегти мир і суспільну злагоду. Переконана, що успіх залежить від особистої участі і особистого внеску кожного громадянина в загальну справу розвитку нашої держави.

Бажаю вам щастя та міцного здоров’я, добробуту та затишку у ваших родинах, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав.

Зі святом!

 

З повагою

Начальник

Головного управління ДПС в Одеській області

Юлія ШАДЕВСЬКА