Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівників Державної податкової служби України привітали з професійним святом

, опубліковано 02 липня 2021 о 17:05

Сьогодні в ДПС працівників привітали з професійним святом – Днем податківця України.

У нараді з нагоди свята взяли участь Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Олексій Любченко, Міністр фінансів України Сергій Марченко, в.о. Голови Державної податкової служби України Євген Олейніков.

«Податкова служба сьогодні – це одна команда. Тільки разом ми досягаємо високого результату, і внесок кожного – важливий. Робота податківця нелегка, історично склалося, що вона суперечливо сприймається суспільством. Але це та робота, без якої неможливе існування держави. Працівник податкової служби, нажаль, це не та професія, яка може розраховувати на любов суспільства. Ми можемо розраховувати на розуміння та повагу, і для нас важливо усвідомлювати необхідність нашої праці для держави», - зазначив в.о. Голови ДПС Євген Олейніков.

Під час заходу зазначалось, зокрема, що податкова служба залишається надійним партнером для сумлінних платників податків, ефективно впроваджує реформи, які дозволяють досягати високих практичних результатів.

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку і зміцнення податкової системи держави, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм найкращих податківців відзначено почесними грамотами Кабінету Міністрів України, подяками Прем’єр-міністра України, почесними Грамотами Верховної Ради України, відомчими відзнаками ДПС.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX