Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Одещині податківці відзначили 25 річницю з дня створення Конституції України та професіне свято - День податківця України

, опубліковано 02 липня 2021 о 15:38

З нагоди професійного свята – Дня податківця України та 31 річниці створення Державної податкової служби України, в Головному управління ДПС в Одеській області відбулися урочисті заходи.

В урочистостях взяли участь начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська, заступники начальника, керівники структурних підрозділів, працівники Головного управління ДПС в Одеській області, Голова Ради Одеської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби Ольга Максимова та ветерани податкової служби - члени Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» в Одеській області.

Вітаючи присутніх, керівник податкової служби регіону підкреслила, що на сьогодні, Державна податкова служба є повністю транспарентною, сучасною та технологічною, яка надає якісні та зручні послуги платникам, а також ефективно адмініструє податки, збори та платежі.

В рамках урочистих заходів, працівники податкової служби області були відзначені до 25 річниці з дня створення Конституції України та до дня податківця України Подяками ДПС України, Грамотами Одеської обласної державної адміністрації, Грамотами Одеської обласної ради, Відзнаками Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби.

Подяками Головного управління ДПС в Одеській області також були відзначені й ветерани, які поділились своїми спогадами про перші роки становлення податкової служби в регіоні та етапами її розвитку.

На завершення урочистих заходів, Юлія Шадевська подякувала всім хто сьогодні обирає професію податківця та щоденно демонструє високий професіоналізм та відданість улюбленій справі.