Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі Одещини обговорили питання розробки моделі компетенцій посад державної служби

, опубліковано 30 червня 2021 о 17:09

Управлінням кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області організовано та проведено засідання робочої групи з питань розробки моделі компетенцій.

У заході взяли участь члени робочої групи та керівники державних податкових інспекцій Головного управління ДПС в Одеській області, які долучилися за допомогою програмного ІТ-продукту «Zoom».

Учасники обговорили методику розробки моделі та формування профілів компетенцій для посад, призначення яких, відповідно до законодавства, здійснюється начальником Головного управління ДПС в Одеській області.

Під час засідання, начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко детально зупинився на методичних матеріалах ДПС, які слід використовувати при визначенні компетенцій на посади.

За результатами засідання, членами робочої групи окреслені подальші заходи, направлені на якісну розробку структурними підрозділами Головного управління ДПС в Одеській області типових та спеціальних компетенцій.