Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Держслужбовців відзначили Почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації

, опубліковано 23 червня 2021 о 19:58

Сьогодні, 23 червня 2021 року під головуванням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня державної служби.

Історія інституту державної служби в Україні заглиблюється в глибину століть: від Київської Русі, козацької України до новітнього її етапу. Громадяни дають оцінку владі через державних службовців від яких  залежать настрої у суспільстві, адже довіра до держави також починається з довіри громадян.

За плідну працю в органах виконавчої влади, значний внесок у забезпечення розвитку державної служби, вагомі досягнення у професійній діяльності, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня державної служби кращих державних службовців Одещини нагороджено Почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації. 

Колектив Головного управління ДПС в Одеській області вітає Анну Дідорову, Ганну Дрозд та Руслану Кобус з відзначенням. Бажаємо всім подальших професійних досягнень та реалізації всіх задумів.