Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Анатолій Бондаренко взяв участь в засіданні комісії з питань дотримання законодавства про працю

, опубліковано 11 червня 2021 о 15:48

Засідання відбулося під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтина Гоя.

«За оперативними даними, заборгованість з виплати заробітної плати на 01 травня 2021 року підприємствами області складає понад 90 млн грн», - зазначив директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації Дмитро Радулов.

Пріоритетним напрямком роботи комісії є вжиття системних, невідкладних заходів, у межах наданих повноважень, спрямованих на підвищення рівня заробітної плати та соціальної захищеності кожного члена регіону.

Легалізація заробітної плати та зайнятості населення є загальною проблемою, яку слід вирішувати спільно.

«Податкова служба Одеського регіону також не залишається осторонь цього нагального питання, адже виведення заробітних плат з «тіні» - це запорука додаткових податкових надходжень до бюджетів всіх рівнів», - підкреслив заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко.

За результатами засідання комісії надано доручення щодо сприяння погашенню заборгованості із заробітної плати територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади та структурним підрозділам Одеської обласної державної адміністрації.

Також, будуть підготовлені звернення до Уряду щодо шляхів вирішення проблемних питань на підприємствах державної форми власності.