Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося перше засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області

, опубліковано 09 вересня 2020 о 16:55

Сьогодні, 09 вересня 2020 року, новостворена Громадська рада при Головному управлінні ДПС в Одеській області (далі – Громадська рада) провела перше засідання.

Учасники обговорили питання структури консультативно-дорадчого органу та обрали керівництво Громадської ради.

За результатами рейтингового голосування головою Громадської ради обрано Мазарака Володимира Петровича, який очолює Раду Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Одеській області.  Заступник голови Громадської ради - керівник Громадської організації «Асоціація сприяння розвитку муніципальних реформ» Максимович Володимир Ярославович.

Учасники засідання прийняли рішення про утворення трьох комітетів при Громадській раді за напрямами взаємодії з податковою службою, боротьби з корупцією в органах влади та вдосконалення податкового законодавства.  

Члени Громадської ради, висловили свої пропозиції та бачення щодо проведення наступного засідання, та щодо підготовки відповідних документів, які будуть регулювати діяльність Громадської ради в подальшому.

Нагадуємо, що склад Громадської ради було сформовано під час установчих зборів 17 серпня 2020 року. Кількісний склад Громадської ради затверджено наказом Головного управління ДПС в Одеській області від 27.08.2020 № 3840 «Про затвердження складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області» у кількості 23 осіб.

До її складу увійшли представники інститутів громадянського суспільства, які надаватимуть консультативну допомогу податковій службі Одещини.