Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Володимир Астрєйко взяв участь у спільній робочій нараді з питань складання та подання до суду матеріалів і протоколів про адміністративні правопорушення

, опубліковано 12 березня 2020 о 18:00

Захід відбувся під головуванням начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Тараса Лукаша.

Голови та керівники апаратів загальних місцевих судів м. Одеса, керівництво Головного управління ДПС в Одеській області, представники Головного управління Національної поліції України в Одеській області, Управління патрульної поліції в Одеській області обговорили питання взаємодії та подальшої співпраці, в тому числі дотримання вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення під час складання та подання до суду матеріалів і протоколів про адміністративні правопорушення.

Під час заходу, учасники наради окреслили план спільних дій направлений на підвищення якості оформлення матеріалів та протоколів у відповідності до вимог інструктивного матеріалу та Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інформаційно.

Протягом 2019 року та за січень-лютий 2020 року податковою службою Одеської області під час здійснення контрольно-перевірочних заходів за результатами виявлених правопорушень було складено та направлено до судів 1 243 протоколи про адміністративні правопорушення.