Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року податковою службою Одещини видано 790 ліцензій на провадження діяльності в сфері обігу пального

, опубліковано 12 березня 2020 о 17:45

З них 728 ліцензій на право зберігання та 62 на право роздрібної торгівлі пальним.

Якщо в січні 2020 року було видано 130 ліцензій, то у лютому вже 660, тобто кількість виданих ліцензій зросла майже в 5 разів. За порушення суб’єктами господарювання правил ведення діяльності в сфері обігу пального з початку року анульовано 4 ліцензії.

На сьогодні, Головним управлінням ДПС в Одеській області спільно з іншими контролюючими органами проводиться робота, направлена на легалізацію та прозорість ведення бізнесу на ринку обігу пального в Одеському регіоні.

Так, протягом січня-лютого 2020 року податковою службою Одещини проведено 26 перевірок автомобільних заправних станцій за результатами яких встановлено низку порушень та застосовано штрафних санкцій на суму 1,8 млн гривень.

У відомстві нагадують, що для зручності та економії часу платників податків Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області здійснюється прийом заяв та необхідних документів для отримання ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним.

В Одеській області діють 23 таких Центри. З адресами їх місцезнаходження та графіком роботи можна ознайомитися в банері «Центри обслуговування» субсайту Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС за посиланням.

З рекомендованими зразками заяв для отримання ліцензій можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/aktsizniy-podatok/litsenzuvannya/73445.html.

Інформаційно.

Єдиний державний реєстр суб'єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/383525.html.