Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З доходів платників Одещини за 2019 рік до бюджетів сплачено понад 12 млрд грн ПДФО

, опубліковано 11 січня 2020 о 10:06

«З доходів платників податків Одеської області за 2019 рік сплачено до бюджетів усіх рівнів 12,2 млрд грн податку на доходи фізичних осіб», - повідомила виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова.

Надходження податку на доходи фізичних осіб за 12 місяців 2019 року перевищили рівень минулого року більше ніж на 2 млрд грн або на 20,3 відсотки.

Із загальної суми сплати до державного бюджету надійшло 3,7 млрд грн цього податку, що на 632,4 млн грн або на 20,4 відс більше, ніж торік. До місцевих скарбниць перераховано податку на доходи фізичних осіб майже 8,5 млрд грн, порівняно з аналогічним періодом 2018 року зростання склало 1,4 млрд грн або на 20,2 відсотки.

У відомстві наголошують, що податок на доходи фізичних осіб є одним із стабільних джерел наповнення бюджетів усіх рівнів. А сумлінна та своєчасна сплата податків – це забезпечення добробуту різних верств населення, можливість системно проводити державну політику щодо виплати пенсій, стипендій, соціальної допомоги та інше.