Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники податкової служби Одещини взяли участь у заходах з нагоди Дня Гідності та Свободи

, опубліковано 21 листопада 2019 о 17:17

Сьогодні, 21 листопада, на Одещині відбулися урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи.

Від податкової служби області у заході взяли участь виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова та заступник начальника Володимир Попов. На церемонії покладання квітів до пам’ятника Кобзаря були присутні представники Одеської обласної державної адміністрації, обласної та міської рад, військові, духовенство та представники громадськості. Учасники хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя заради України, захищаючи національні інтереси української держави та її європейський вибір.

День Гідності та Свободи відзначається щороку 21 листопада відповідно до Указу Президента України від 13 листопада 2014 року. Його встановлено на честь двох подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 року.

У цей знаменний і величний день з гордістю можна говорити, що українці – це патріотичний народ з високим почуттям гідності та непереборним духом свободи, який заслуговує на повагу світової спільноти.