Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одещина: суб’єктам господарювання видано майже 600 ліцензій на право роздрібної торгівлі та зберігання пального

, опубліковано 24 жовтня 2019 о 12:20

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що з 01 липня 2019 року розпочато ліцензування виробництва, оптової та роздрібної торгівлі пальним, а також зберігання пального.

У поточному році в Одеській області податковою службою видано 518 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та 60 ліцензій на право зберігання пального.

В рамках контролю за дотриманням платниками діючого законодавства  податківцями Одещини проведено 26 перевірок 7 суб’єктів господарювання. За результатами перевірок до бюджету донараховано 6,5 млн грн штрафних санкцій.

Так, наприклад, під час перевірок однієї з мереж автозаправних станцій, встановлено відсутність ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним на 20 об’єктах. Як результат до бюджету донараховано 5 млн грн штрафних санкцій.

 Нагадуємо, з інформацією про видані ліцензії можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі суб'єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним за посиланням  https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/383525.html