Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! Зміна реквізитів небюджетних рахунків для зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

, опубліковано 30 вересня 2019 о 17:59

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що з 01.10.2019 функціонуватимуть нові небюджетні рахунки 3719 за стандартом IBAN в АС «Є-Казна Доходи» для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код банку – 899998).

Граничний термін використання існуючих рахунків по зарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, які відкриті на балансі Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві спливає 30.09.2019.

Починаючи з 01.10.2019 кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки по зарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Рахунки за посиланням