Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про можливості електронних сервісів - на зустрічі в Малиновській ДПІ

, опубліковано 04 липня 2024 о 08:30

Під час чергової зустрічі працівники Малиновської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області роз’яснили переваги користування «Електронним кабінетом платника» та мобільним застосунком «Моя податкова».

Було проінформовано платників податків про можливість прийняття рішення платником податків листування з податковою службою через Електронний кабінет, шляхом подачі заяви в паперовому вигляді чи в електронному вигляді (форма f/j1391602).

Під час зустрічі було роз’яснено, як отримати електронний цифровий підпис для його подальшого використання в Електронному кабінеті, надіслати податкову звітність, запити на отримання інформації, отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, зареєструвати РРО/ПРРО.

Наприкінці зустрічі нагадали, що громадяни які отримали доходи у 2023 році не від податкових агентів, повинні надати податкову декларацію про майновий стан і доходи, що також можна зробити через Електронний кабінет.

Також нагадуємо, що вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через спеціальний банер вебпорталу ДПС https://tax.gov.ua