Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання координаційної ради щодо наповнення бюджету громади

, опубліковано 16 червня 2022 о 16:14

В Суворовській районній адміністрації Одеської міської ради під головуванням заступника голови  РДА Тамари Тормоси проведено засідання координаційної ради із забезпечення виконання планових обсягів податкових та інших надходжень до бюджету  Одеської міської територіальної громади.

На засідання були запрошені  суб’єкти господарювання Суворовського району м.Одеси, що зменшили або припинили сплату плати за землю,  податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

В роботі комісії взяла участь начальник Суворовської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області  Надія Стрельнікова.

Основною темою зустрічі  стало обговорення важливих питань пошуку та реалізації резервів наповнення  бюджету Одеської міської територіальної громади за  рахунок  місцевих податків і зборів.  Під час заходу розглядалося питання про стан розрахунків з бюджетом платників податків,   заслуховувались представники суб’єктів господарювання  Суворовського району м.Одеси з метою виявлення причин не сплати та можливості знаходження ресурсів  погашення існуючої заборгованості та недопущення виникнення заборгованості у подальшому.