Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник Любашівської ДПІ взяла участь в засіданні комісії з питань наповнення бюджету

, опубліковано 18 жовтня 2021 о 11:38

Начальник Любашівської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Інна Грекул взяла участь у засіданні комісії з питань наповнення бюджету та легалізації виплат заробітної плати і зайнятості населення Любашівської селищної територіальної громади.

У заході також взяли участь начальник фінансового управління Любашівської селищної ради Олена Вітвицька, начальник відділу перспективного розвитку і сільського господарства селищної ради Олена Яковенко та старости населених пунктів Любашівської селищної ради.

Учасники розглянули питання щодо сплати сільськогосподарськими товаровиробниками податку на доходи фізичних осіб, недопущення виплати заробітної плати найманим працівникам нижче мінімального рівня, підвищення рівня середньої заробітної плати, погашення заборгованості та своєчасної сплати єдиного внеску.

Інна Грекул звернула увагу, що вагомим резервом у наповнені бюджетів всіх рівнів залишається податок на доходи фізичних осіб з доходів, що виплачуються за оренду паїв. В зв’язку з цим, необхідно активізувати роботу з орендарями земельних паїв.

Також, Інна Грекул ознайомила присутніх з інформаційними матеріалами щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належним їм активів, зазначивши, що кампанія розпочата 01 вересня 2021 року та триватиме до 01 вересня 2022 року.

Так, громадяни мають можливість скористатися податковою амністією, шляхом подання одноразової добровільної декларації із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори до 01 січня 2021 року.

Декларуванню підлягають активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та за кордоном.

Детальніше за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.