Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Сергіївській селищній раді відбулося засідання комісії з питань легалізації зайнятості населення

, опубліковано 21 жовтня 2021 о 09:21

Засідання комісії пройшло під головуванням голови комісії – заступника Сергіївського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Громика та за участю голови Сергіївської селищної ради Анатолія Чередниченка.

Також, в роботі комісії прийняли участь представники Білгород-Дністровської районної державної адміністрації, Причорноморського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області, а також посадові особи підприємств, які здійснюють господарську діяльність на території громади, та виплачують заробітну плату менше законодавчо встановленого розміру.

Під час засідання податківці вкотре звернули увагу на дотримання роботодавцями мінімальних державних гарантій при виплаті заробітної плати.

Таке явище, як заробітна плата в «конвертах» та використання праці неоформлених найманих працівників руйнують суспільство, позбавляючи майбутнього тих, хто отримує неофіційну заробітну плату.

За результатами засідання, посадові особи підприємств окреслили заходи, реалізація яких дасть можливість підвищити рівень заробітних плат.