Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівники Роздільнянської, Великомихайлівської та Захарівської ДПІ взяли участь в нараді Роздільнянської РДА

, опубліковано 09 вересня 2021 о 11:37

Робоча нарада відбулась під головуванням голови районної державної адміністрації Сергія Приходька.

Учасники обговорили питання легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам, дотримання суб`єктами господарювання вимог трудового законодавства та оформлення земельних відносин в рамках чинного законодавства.

За результатами наради прийнято рішення щодо проведення спільних заходів роз’яснювального характеру з роботодавцями в частині відповідальності за  допуск працівників до роботи без оформлення трудового договору (контракту), оформлення їх на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час, установлений на підприємстві, та виплати заробітної плати в «конвертах», тобто без нарахування та сплати єдиного внеску і податків до бюджету.

Під час заходу керівник Роздільнянської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Козовякіна окремо зупинилась на питанні податкової амністії повідомивши, зокрема, що 01 вересня 2021 року стартувала кампанія з одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка триватиме до 01 вересня 2022 року.

Детальніше з порядком одноразового (спеціального) добровільного декларування можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.