Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 6 місяців поточного року Саратською ДПІ надано понад 2000 адміністративних послуг

, опубліковано 02 липня 2021 о 08:45

Надання адміністративних послуг платникам – одне з найважливіших завдань податкової служби.

За січень - червень 2021 року з питань отримання адміністративних послуг до Саратської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області звернулось  понад 2000 суб’єктів господарювання. За цей період громадянам видано 855 карток платників податків та внесені відповідні відмітки до паспорта громадянина України.

Також за 6 місяців поточного року  614 громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

З початку 2021 року проведено реєстрацію  197 платників єдиного податку -  суб’єктів  підприємницької діяльності та  видано 173 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Крім того, фахівцями ДПІ проведено реєстрацію 36 реєстраторів розрахункових операцій, 84 книг обліку розрахункових операцій, 14 розрахункових книжок.

Отримати адміністративні послуги, подати податкову звітність,  отримати  консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства можна в Центрі обслуговування платників Саратської ДПІ.

Саратська ДПІ нагадує платникам про можливість спілкування з органами державної податкової служби в онлайн – режимі та  використовувати можливості сервісу  Електронний кабінет.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.