Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці зустрілися з керівництвом Окнянської ТГ

, опубліковано 16 червня 2021 о 18:31

У заході взяли участь начальник Окнянської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Перішков, заступник голови територіальної громади з питань діяльності виконавчих органів Євгеній Ковтун та начальник відділу економіки, агропромислового комплексу та інвестицій Окнянської територіальної громади Наталя Тарас.

Учасники обговорили стан надходжень до бюджету громади та напрями взаємодії.

Володимир Перішков, зокрема, наголосив, що одним із наших спільних завдань є залучення резервів наповнення бюджету громади за рахунок додаткових надходжень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та земельного податку.

 Також, Володимир Перішков проінформував, що 31 липня 2021 року спливає термін сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору за підсумками кампанії декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2020 року.

«На сьогодні, потребує активізації роз’яснювальна робота серед платників в старостинських округів щодо сумлінної сплати податків та зборів, адже своєчасна сплата податків є запорукою розвитку територіальної громади», - зазначив керівник ДПІ.

За результатами зустрічі прийнято рішення щодо проведення, найближчим часом, зустрічей з старостами старостинських округів.