Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці завітали до Піщанській ТГ

, опубліковано 16 червня 2021 о 13:46

Начальник Балтської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Таміла Балинська та керуюча справами Піщанської ТГ Лариса Усатенко провели робочу зустріч з нагальних питань взаємодії.

Як зазначила Лариса Усатенко, Піщанська ТГ проходить нелегкий період свого становлення органу місцевого самоврядування, який потребує підтримки з боку податківців у вирішенні одного з важливих питань - наповнення місцевого бюджету та розширення бази оподаткування.

В ході зустрічі, учасники розглянули ряд важливих питань в частині підготовки громадою відповідного Рішення про встановлення місцевих податків та зборів на 2022 рік. Досягнуто домовленість про надання територіальній громаді практичної допомоги в підготовці проекту даного Рішення.

За результатами зустрічі, напрацьовані заходи, направлені на залучення резервів надходжень податків та зборів до бюджету громади, зокрема, щодо погашення платниками податкового боргу, легалізації виплати заробітних плат найманим працівникам та офіційного їх працевлаштування.