Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання «круглого столу» в Тарутинській ДПІ

, опубліковано 16 червня 2021 о 10:17

У заході взяли участь начальник Тарутинської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Ліна Кузук та голови Тарутинської та Бородінської селищних рад – Сава Чернєв та Іван Кюссе.

Метою зустрічі стало налагодження роботи з територіальними громадами, залучення резервів наповнення бюджетів.

Ліна Кузук зауважила, що зараз громади на місцях мають значні резерви для наповнення місцевих бюджетів, а податкова служба регіону готова допомагати і спільно працювати в напрямку розширення бази оподаткування.

Під час заходу податківці зазначили про спрощення процедури спілкування з платниками податків. Зокрема, за рахунок електронних сервісів, які забезпечують безконтактні способи взаємодії платників податків та контролюючих органів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Наразі розширено функції електронного кабінету, чимало послуг надається через месенджери, зокрема чат-бот як InfoTAX у соціальних мережах Вайбер та Телеграм.

«Стабільне наповнення місцевих бюджетів залежить від ефективної співпраці податкової та керівництва територіальних громад, дієвого контролю та підвищення податкової культури громадян», - зауважила очільниця Тарутинської ДПІ.

 Учасники «круглого столу» домовились про подальшу співпрацю та систематичний обмін інформацією задля ефективних результатів та збільшення надходжень до бюджетів.