Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч податківців Білгород-Дністровська з керівництвом Маразліївської ТГ

, опубліковано 16 червня 2021 о 09:48

В Маразліївській територіальній громаді відбулася зустріч начальника Білгород-Дністровської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Ігоря Бойченка з заступником голови громади Геннадієм Ніколаєвим.

Учасники зустрічі обговорили питання щодо стану сплати податків та зборів, резервів надходжень податкових платежів, спільне відпрацювання яких забезпечить збільшення дохідної частини бюджету громади.

Детально, Ігор Бойченко зупинився на питаннях адміністрування податку на майно – одного з основних джерел формування місцевих бюджетів.

Особлива увага приділена питанням щодо погашення суб’єктами господарювання податкового боргу, проведення роз’яснювальної роботи з роботодавцями в частині дотримання законодавства при виплаті заробітної плати,  соціальних гарантів найманих працівників тощо.

На завершення, Ігор Бойченко та Геннадій Ніколаєв домовилися, що такі зустрічі проводитимуться й надалі, що дасть змогу оперативно, спільними зусиллями, вживати заходів, направлених на забезпечення фінансової спроможності громади.