Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок заповнення реквізитів платіжного документу

, опубліковано 14 червня 2021 о 13:32

Болградська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області нагадує платникам податків про порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» в розрахункових документах на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, платежів на бюджетні рахунки та/або єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на не бюджетні рахунки, а також на єдиний рахунок, який встановлений наказом Міністерства фінансів України від 24.07.2015 №666, зі змінами та доповненнями.

Інформацію, щодо зарахування платежів до бюджету можна самостійно переглянути в приватній частині Електронного кабінету.

Окрім того, надаємо для використання довідкові матеріали:

Особливості заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» розрахункового документа на сплату податків та зборів (крім ЄВ) на бюджетні рахунки;

Заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» платіжного доручення на сплату єдиного внеску;

Заповнення реквізитів «Призначення платежу» та «Отримувач» розрахункового документа для зарахування коштів на єдиний рахунок.

 Шановні платники податків! Приділяйте увагу коректному заповненню реквізитів платіжних документів, це позбавить вас від виникнення податкового боргу, нарахування штрафних санкцій та пені.