Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільниця Березівської ДПІ взяла участь у нараді

, опубліковано 31 травня 2021 о 16:24

У приміщенні Березівської районної державної адміністрації відбулася розширена апаратна нарада керівництва району та голів 16 новостворених об’єднаних територіальних громад. В заході взяла участь начальник Березівської державної податкової інспекції Головного управління  ДПС в Одеській області Ольга Патрашку.

Мета заходу - побудова ефективних комунікативних зв’язків між службами, установами, підприємствами та організаціями  Березівського району та координація зусиль в наповненні бюджетів усіх рівнів.

Увагу присутніх звернули на заходи по забезпеченню доходної частини місцевих бюджетів об’єднаних територіальних громад, за рахунок збільшення  ставок земельного податку до 1% та ставок орендної плати до 8% від нормативно-грошової оцінки, що надасть можливість  громадам залучити додаткові кошти для соціальних потреб.

Постійно діючій робочій групі з легалізації заробітної плати необхідно активізувати свою роботу з метою доведення показника середньої заробітної плати по області до 9326 гривень. Так, з початку року проведено 14 засідань комісії, на яких запрошено 32 керівника підприємств Березівського  району.

Окрім того, було акцентовано увагу на питанні проведення інвентаризації землі та  продажу її через аукціон, з метою наповнення  місцевих бюджетів, а також питанні погашення заборгованості з платежів до бюджету як юридичними так і фізичними особами.

Також, було наголошено на своєчасній сплаті податку з доходів фізичних осіб та військового збору за підсумками Деклараційної кампанії 2021 року.

Граничний термін сплати – 31 липня 2021 року.