Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС: консультують фахівці Ананьївської ДПІ

, опубліковано 28 квітня 2021 о 13:49

Фахівці Ананьївської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області на постійній основі проводиться робота з платниками податків щодо переваг подання податкової звітності засобами електронного зв’язку.

Так, зокрема, для подання звітності в електронному вигляді в приміщенні Ананьївської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області обладнане спеціальне робоче місце з підключенням до мережі Інтернет.

Особливу увагу фахівці інспекції приділяють практичній та методологічній допомозі в питаннях подання декларації про майновий стан і доходи з використанням сервісу Електронний кабінет в приватній частині якого у розділі «ЕК для громадян» працює сервіс «Декларація про майновий стан і доходи» за допомогою якого можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді.

Нагадуємо, що граничний термін подання громадянами та фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік – 30 квітня 2021 року.

Сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій декларації про майновий стан і доходи, громадяни зобов’язані до 01 серпня 2021 року.

Останній день подання декларації для отримання податкової знижки за 2020 рік – 31 грудня 2021 року включно.

Більш детально щодо основних випадків подання податкової декларації про майновий стан і доходи, відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України, можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2021/osnovni-vipadki-podannya-podatkovoi-deklaratsii/.