Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Подання звітності за допомогою Електронного кабінету: тема зустрічі в Доброславській ДПІ

, опубліковано 31 березня 2021 о 16:42

Зустріч з платниками податків провів начальник Доброславської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Руслан Ахмедов.

Керівник ДПІ зазначив, що для спілкування з податковою службою платники мають можливість безкоштовно, в режимі реального часу, 24/7 скористатись сервісом - Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua).

Через відкриту частину Електронного кабінету (загальнодоступна) користувачі отримують доступ до інформації з публічних реєстрів. Крім того, громадяни та платники податків можуть ознайомитися з податковим календарем, роздрукувати бланки податкової звітності, заповнити декларацію про майновий стан і доходи, переглянути адреси та телефони Центрів обслуговування.

Більш широкий спектр послуг громадяни можуть отримати у приватній частині Електронного кабінету (особистий кабінет) – перегляд персоніфікованого податкового календаря, облікових даних платника, листування з органами ДПС, подання заяв, запитів для отримання інформації тощо.

Робота у приватній частині здійснюється з використанням електронного цифрового підпису, що сертифікований у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, зокрема, безкоштовно в АЦСК Інформаційно-довідкового департаменту ДПС.

Детальніше за посиланням http://acskidd.gov.ua/.       

 З відеоінструкцією користувача Електронного кабінету можна ознайомитися за посиланням https://od.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/6838.html.