Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці півночі Одещини задекларували понад 119 млн грн доходів

, опубліковано 25 червня 2020 о 14:05

Подільське управління Головного управління ДПС в Одеській області нагадує, що деклараційна кампанія 2020 вийшла на фінішну пряму.

За січень-травень 2020 року 6104 мешканця півночі регіону Одещини вже задекларували 119,1 млн грн доходів за минулий рік. За результатами проведених підрахунків до місцевих бюджетів надійде понад 10 млн грн податку на доходи фізичних осіб та понад 1 млн грн військового збору.

Нагадуємо, що у зв’язку із введенням карантину кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2019 року триватиме до 01 липня 2020 року, а задекларовані суми податків необхідно сплатити до 01 жовтня поточного року. Скористатися правом на податкову знижку можна до кінця 2020 року. 

Подільське управління Головного управління ДПС в Одеській області нагадує громадянам про можливість подання декларації про майновий стані і доходи в електронному вигляді скориставшись сервісом ДПС «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).

Детально, як заповнити та подати декларацію про майновий стан і доходи, не виходячи з дому, можна ознайомитися переглянувши відеоурок за посиланням   https://tax.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/videouroki/5977.html/.