Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Подільському управлінні привітали ветеранів податкової служби

опубліковано 30 жовтня 2019 о 19:27

До Подільського управління ГУ ДПС в Одеській області на зустріч з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів органів Державної податкової служби, завітали ветерани служби. Люди, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від своїх молодших колег.

Привітавши пенсіонерів та ветеранів податкової служби начальник Подільського управління ГУ ДПС в Одеській області Андрій Кучма зазначив, що ветерани податкової служби це поєднання унікального досвіду, витримки терпіння, приклад для нового покоління податківців та невід’ємна частина колективу Подільського управління ГУ ДПС в Одеській області.

Також, привітання пенсіонерів та ветеранів податкової служби відбулися в  Окнянській, Кодимській, Любашівській, Ананьївській, Савранській інспекціях Подільського управління ГУ ДПС в Одеській області.    

Колектив Подільського управління ГУ ДПС в Одеській області подякував ветеранам – податківцям за вклад у розвиток і становлення податкової справи, піднесення авторитету професії та від усього серця побажали міцного здоров'я, мирного неба, благополуччя, невичерпного натхнення та всіх земних щедрот!

 

ФОТОМАТЕРІАЛИ