Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано договір про співпрацю між податковою службою та Одеським національним економічним університетом

, опубліковано 01 вересня 2022 о 16:47

В.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Руслан Хван та ректор Одеського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Анатолій Ковальов підписали договір про співробітництво.

Окрім вже існуючої процедури проходження практики студентами Одеського національного економічного університету в структурних підрозділах Головного управління ДПС в Одеській області, договором передбачено принципово нову форму співробітництва, спрямовану на розвиток освіти за дуальною формою навчання та працевлаштування здобувачів освіти за такою формою.

Анатолій Ковальов зауважив, що дуальна форма навчання активно практикується у багатьох країнах Європи, є сучасною та прогресивною формою, що успішно поєднує одержання знань та одночасне їх використання в професійній діяльності, а Одеський  національний економічний університет - один з небагатьох вищих навчальних закладів в своїй галузі, уповноважених на забезпечення даної форми навчання.

Руслан Хван висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю та зазначив, що Головне управління ДПС в Одеській області зацікавлено в високопрофесійних державних службовцях, і готове надати можливість студентам Одеського національного економічного університету втілювати одержані знання безпосередньо в практичній роботі.

Під час зустрічі також досягнуто домовленості про укладення Меморандуму про співпрацю між ДПС України та Одеським національним економічним університетом.