Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі Одещини відбулося засідання експертної групи регіонального рівня Ради бізнес омбудсмена

, опубліковано 31 серпня 2022 о 18:14

У заході, яке було ініційоване Радою бізнес-омбудсмена в рамках дії комунікаційної податкової платформи, взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов, заступник начальника відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС в Одеській області Денис Сухачов, а також інспектори Ради бізнес-омбудсмена Кирило Номінас, Максим Дятель та Тетяна Микульська.

Під час засідання, учасники розглянули питання, пов’язані з реєстрацією/зупиненням реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування.

Так, зокрема, представники податкової служби регіону роз’яснили причини неврахування таблиць даних платників, які звернулися зі скаргами до Ради бізнес омбудсмена, проінформували які саме документи є необхідними для врахування таких таблиць тощо.

Як зазначив Володимир Попов, проведення таких експертних груп дає змогу податківцям оперативно комунікувати з платниками податків, а представникам бізнесу реагувати на зауваження задля їх усунення.

Головне управління ДПС в Одеській області залишається відкритим до діалогу та спілкування з платниками податків в питаннях наповнення бюджетів всіх рівнів.

Однією з форм такої співпраці є комунікаційні податкові платформи, які  діють у кожному територіальному органі ДПС.

Детальніше за посиланням https://od.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603494.html.