Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Костянтин Гавриш взяв участь в апаратній нараді Одеської ОДА

, опубліковано 11 січня 2022 о 16:42

Під керівництвом голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, сьогодні, 11 січня 2022 року, відбулась щотижнева апаратна нарада, в якій взяв участь начальник Головного управління ДПС в Одеській області Костянтин Гавриш.

В ході засідання учасники наради розглянули питання щодо призначення, виплат житлових субсидій та пільг в Одеській області за 2021 рік.

 Також під час наради акцентовано увагу на питанні про стан роботи з опрацювання звернень громадян за підсумками 2021 року.

За 2021 рік до Головного управління ДПС в Одеській області надійшло 495 письмових звернень громадян, з них 492 заяви, 1 скарга, 2 пропозиції.

Основні питання, які порушувалися громадянами, стосувалися контрольно - перевірочної роботи (270 звернень), інформування про ухилення від сплати податків (99 звернень), реєстраційних номерів облікових карток платників податків (18 звернень), роз’яснень з питань загальнодержавних податків (18 звернень), податку на майно (13 звернень), реєстрації та обліку платників податків (10 звернень), єдиного соціального внеску (9 звернень).

Всі звернення було розглянуто та вчасно надано відповіді.

Більш детально щодо цього питання можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС за посиланням https://od.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/zvernennya-gromadyan/.