Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Костянтин Гавриш взяв участь в засіданні Колегії Одеської ОДА

, опубліковано 14 грудня 2021 о 15:15

Під час засідання, що відбулося під головуванням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, розглянуті проєкти обласного бюджету Одеської області та Програми соціально-економічного розвитку Одеської області на 2022 рік.

У заході взяв участь начальник Головного управління ДПС в Одеській області Костянтин Гавриш.

Питання формування та наповнення дохідної частини бюджетів всіх рівнів знаходяться на постійному контролі податкової служби Одеського регіону, предметом тісної співпраці та комунікації з Одеською обласною державною адміністрацією та органами влади на місцях.

Так, за січень-листопад поточного року до зведеного бюджету платники Одещини сплатили 28,6 млрд грн податків і зборів, що перевищує минулорічний показник на 6,4 млрд грн, або на 28,8 відсотків.

У 2022 році пріоритетними напрямами роботи Головного управління ДПС в Одеській області залишаються ефективне адміністрування податків, зборів та платежів, а також високий рівень сервісного обслуговування платників податків.

Ці складові є запорукою подальшого розвитку Одеського регіону та успішної реалізації завдань, передбачених Програмою соціально-економічного та культурного розвитку області на наступний рік.