Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини взяли участь в засіданні Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради

, опубліковано 01 жовтня 2021 о 14:42

В Одеській обласній державній адміністрації проведено чергове засідання Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради з представниками Об`єднання організацій роботодавців, органів виконавчої влади та Федерації профспілок Одеської області. 

Від податкової служби регіону у заході взяли участь начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб Костянтин Желєзняков та начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС в Одеські області Нінель Скобленко.

Учасники розглянули, зокрема, стан заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах регіону різних форм власності. Так, з метою підвищення ефективності роботи з погашення заборгованості з виплати заробітної плати учасники домовилися виробити алгоритм спільних дій між сторонами соціального діалогу.

Окрім того, під час проведення засідання розглянуто низку пріоритетних питань, які впливають на розвиток соціального та економічного благополуччя регіону, це: стимулювання створення нових робочих місць, обсяги регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та фахівців у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, реалізація програм підтримки аграріїв у 2021 році, тощо.