Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Координаційна рада щодо наповнення бюджету міста Одеси

, опубліковано 29 вересня 2021 о 14:37

Чергове засідання міської Координаційної ради щодо забезпечення податкових та інших надходжень до бюджету міста Одеси відбулося під головуванням заступниці Одеського міського голови - директора департаменту фінансів Одеської міської ради Світлани Бедреги.

Для участі в засіданні були запрошені члени Координаційної ради, голови депутатських фракцій і постійних комісій, депутати, а також представники виконавчих органів Одеської міської ради.

Від податкової служби області у заході взяли участь представники Одеського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб, Одеського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб та управління електронних сервісів Головного управління ДПС в Одеській області.

Учасники обговорили питання наповнення бюджету Одеської міської територіальної громади за рахунок надходжень від податку на майно (в частині плати за землю), погашення податкового боргу, а також можливостей сервісу ДПС – Електронний кабінет.